fbpx

PUNËTORI I ETHËVE SANË.

Këtu është regjistrimi i punëtorisë. Argëtohu!

Fletore pune.

Shkarkoni librin e punës në mënyrë që të mund të futeni vërtet thellë te burimi. Shikoni regjistrimin dhe me të vërtetë bëni të gjitha ushtrimet për veten tuaj.

Shkarkoni këtu tani >>

DHURATIM.

Pas seminarit, jepini vetes kohë për të lënë gjithçka të zhytet. Pastaj vendosni se sa vlen kjo punëtori për ju. Përdorni butonin ose kopjoni www.paypal.me/justbekim për dhuratën tuaj. Faleminderit paraprakisht për bilancin tuaj të energjisë! FALEMINDERIT!

NDARJE.

Shpërndarja lejohet shprehimisht! Ju lutemi ndajeni këtë seminar me të dashurit tuaj në mënyrë që ata të përfitojnë prej tij dhe të shpëtojnë nga ethet e barit. Jam gjithashtu i lumtur të marr komente në Insta Stories. Me permend @iambekim_

Është mirë që jeni atje! Ju uroj shume sherim ❤︎

@iambekim_